MG & Rover - XPower Forums banner
1 - 7 of 7 Posts

·
dubstep makes me happy
Joined
·
1,483 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I think i am going mad, but i can't work out which fuse controls my instrument lights on my zs. Would be grateful for any help!
 

·
Registered
Joined
·
3,492 Posts
I don't think there is a seperate fuse for the instrument lights.
 

·
dubstep makes me happy
Joined
·
1,483 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I don't think there is a seperate fuse for the instrument lights.
Do you know which fuse it is grouped with?

I know that I could solve my problem by taking every fuse out and inspecting them, but I would prefer not to do that!
 

·
It's a big fan
Joined
·
3,218 Posts
There isn't one that covers them all - which lamps/gauges still work?

If none work then the only common point is earth point E1 at the base of the A post.
 

·
dubstep makes me happy
Joined
·
1,483 Posts
Discussion Starter · #5 ·
There isn't one that covers them all - which lamps/gauges still work?

If none work then the only common point is earth point E1 at the base of the A post.
all instrument/dial lighting and heater control lights don't work. all the warning symbols on the dash work, and the clock, but no lights. can't see speedo in the dark!!
 

·
It's a big fan
Joined
·
3,218 Posts
all instrument/dial lighting and heater control lights don't work. all the warning symbols on the dash work, and the clock, but no lights. can't see speedo in the dark!!
As far as I can work out they come directly off the side light circuit - do the side lights work? If not F19.

...
 
1 - 7 of 7 Posts
Top