MG & Rover - XPower Forums banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Premium Member
Joined
·
7,145 Posts
Stop posting simultaneously with me! You'll break the internet! :)
:sofa:

New members keep loosing their first threads - is there something wrong with the forum :confused:
I think it's got something to do with Blueser being a new member. The posts containing links need to be moderated with him having under 6 posts at the time. All should be fine now.
 

·
It's a big fan
Joined
·
3,218 Posts
I think it's got something to do with Blueser being a new member. The posts containing links need to be moderated with him having under 6 posts at the time. All should be fine now.
Ahh, that explains it although it is strange that I can only see 3 of his posts, although that is one more than earlier when I couldn't see the first one either.
 

·
Blueser
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #9 · (Edited)
Thanks to all the members who tried to help me.
When I open "my page" I see four post.

The first two can open and see.


The last two boxed red I can not read and to see them.

Click on the last two posts I see this window.

Also, nothing is "active" in that window.

Thank you all once again. :)
 

·
R.I.P [The Red Zed] MG ZS 180
Joined
·
19,410 Posts
Have no idea what is happening but you don't need to duplicate your posts as one of them will be removed.
 

·
Blueser
Joined
·
12 Posts
Discussion Starter · #11 ·
Have no idea what is happening but you don't need to duplicate your posts as one of them will be removed.
I apologize. Can you delete my two posts (Rover 25 1.4 - rpm speed (iacv control))?
I can not see, and I can not edit them, and solve the problem itself.
Thanks.
 

·
R.I.P [The Red Zed] MG ZS 180
Joined
·
19,410 Posts
No need to apologise the threads are missing for some reason.

I can see them but no one else can:twak2:

I have passed it on to Admin and we will see what is wrong:)
 

·
R.I.P [The Red Zed] MG ZS 180
Joined
·
19,410 Posts
1 - 13 of 13 Posts
Top